Slider

~*Jalan-jalan Cari Makan*~




Pada 3-5 Dec ari tu, aku kene outstation ke Port Dickson...so kene laa tido kat Glory Beach Resort..banyak sangat berjalan rasenye bulan lepas ngn bulan nie..G Pahang...then Cameron Higland....balik raye kat JB..then g PD plak...letih pn ade...tapi dapat laa cuci mate...tengok tempat baru..sumenyer sebab tugas..bukan suke2 :-p




Mase kat PD plak aku demam..mase nie plak nk demam..mgkin letih+rindu kot...
Kebetulan plak ari yg same, orang yg aku syg nie pn tak sihat..so same2 laa g clinic & same2 laa dapt cuti...family dye pn ade kat PD..so join skali laa....


Lepas office hour, aku & dia pun keluar g jalan2 kat pantai (cam dalam tv tu laa)....hikhik..
smbil tu saje wat photo shoot ngn dye...matahari plak cntik mase tu....demam pn demam laa..jnji ade kenangan...huhu..click!!clack!!

Rase cemburu gak aku sebb dye dengan femily dye..tp aku sorang je..femily jauh plak tu...nie laa nasib anak perantauan...hihi....tak pe laa...cabaran bg aku...its ok...tp aku tetap gembire.... :-p
Thanks my bucuk!!






0 comments: