Slider

~*Majlis Khatam Al-Quran*~

Pada hari Ahad yang lepas...rumah rakan sepejabat aku ade wat majlis...
Majlis Khatam Al-Quran...hmm...lame rasenyer aku tak ke majlis2 nie....
Khatam Quran pulak tu..teringat laa aku mase kecik2 dulu...khatam ramai2..seronok....
rumah dye nie plak kat kampung..lg laa aku suke..lame rasenyer tak balik kampug..tak rase suasana kampung....

Aku datang sorang je....PA tak dapat nk join sbb ade perkara yg tak dapat nk dielakkan...so single je laa turun..amek gambar....rase suasana kampung....tetamu agak ramai......
rase rindu kat kampung aku.....hukhuk..:-(.....

Majlis agak sederhana tapi metiah sebb dah mamcam nk sambut menantu laa plak Kak Sila nie...
siap ade kompnag..siap ade perarakan....heheh...:-p
Sebenrnyer majlis nie digabungkan antara Khatam Quran dengan Berkhatan.....
so..wat laa meriah sikit...kata Kak Sila laa kan..

So nk rase suasana kampung??jom layan.......

~*27.12.2009*~







Waktu bergerak pantas..pejam celik...pejam celik..dah hujung tahun...rsae sekejap sgt waktu berjalan..hmmm...dah bulan 12...nie laa bulan yg aku nanti-nantikan..mgkin family aku pn nantikan gak...maklumla..anak pertama dye kan....huhu.....
Tinggal lg 2minggu je lagi..dulu aku sibuk2 wat photoshoot orang kahwin..orang tunang....skrg aku plak yg tunang..hehe...tp aku tetap photgrapher...aku gak yg shoot nanti..=P
Kepada rakan blog, rakan seperjuangan, rakan skolah (Mail, Fauzi, Eric.....rmai laa...) rakan pejabat dan sape2 yg mengenali diri nie...aku nk mohon maaf kalau selama kite kenal, aku ade wat salah n silap...so aku nk jemput u all untuk hadir ke Majlis Pertunangan kami pada 27 Disember 2009 nie bertempat di Sri Pajam..
alamat No 213,PCH 10,71700,Mantin..SERI PAJAM...pelan rumah pn ade skali nie taw...

Ehemmm...aku dah sampi seru..korang bile lagi??heheheh...doakan laah smoge sume berjalan lancar ok.....


To feeqa.....Selamat Bertunang dengan sy taw..hikhik..so lpas nie awk dah jadi tunang sy...
jgn nakal....jgn pndg blakg....pndg sy je taw..hikhik...:-p..semoga awk berbahagia di hari awak nanti yee feeqa.....amin...

~*Jalan-jalan Cari Makan*~




Pada 3-5 Dec ari tu, aku kene outstation ke Port Dickson...so kene laa tido kat Glory Beach Resort..banyak sangat berjalan rasenye bulan lepas ngn bulan nie..G Pahang...then Cameron Higland....balik raye kat JB..then g PD plak...letih pn ade...tapi dapat laa cuci mate...tengok tempat baru..sumenyer sebab tugas..bukan suke2 :-p




Mase kat PD plak aku demam..mase nie plak nk demam..mgkin letih+rindu kot...
Kebetulan plak ari yg same, orang yg aku syg nie pn tak sihat..so same2 laa g clinic & same2 laa dapt cuti...family dye pn ade kat PD..so join skali laa....


Lepas office hour, aku & dia pun keluar g jalan2 kat pantai (cam dalam tv tu laa)....hikhik..
smbil tu saje wat photo shoot ngn dye...matahari plak cntik mase tu....demam pn demam laa..jnji ade kenangan...huhu..click!!clack!!

Rase cemburu gak aku sebb dye dengan femily dye..tp aku sorang je..femily jauh plak tu...nie laa nasib anak perantauan...hihi....tak pe laa...cabaran bg aku...its ok...tp aku tetap gembire.... :-p
Thanks my bucuk!!