Slider

~*Kursus Kecemerlangan*~

Walaupun badan letih tahap gaban, tapi still rase epy je....mgkin sebb aku memg minat aktiviti lasak cam nie...
Flaying fox...panjat2....macam2 halangan laa kn...
teringat mase zaman PLKN dlu....meriah....:-p

Aktiviti strt lbh kurang jam 10.30 pg..lepas je pakai kelengkapan keselamatan masing2...trus je dengar taklimat.....then mule dengan basic je dlu..panjat rendah2 je...warming up laa konon..
Lepas tu hambik ko...panjat laa pokok 17 meter...goyang laa gak..huhu...
Tunang aku pn terlibat sekali dalam kursus nie sbg peserta..dye lg laaa1st time nk pnjat2 nie....
Lokasi pilihan kursus nie memg menarik...Skytrex bertempat di Shah Alam...
Nak test branie ker tak brani boleh laa try..huhu...

Alhmdulillah slamat jejak ke bumi slps 1 jam stgah kat atas pokok jer..
Dah kat bawah baru laa bley senyum..kat atas muke cam tak de darah kalau ditoreh..

Kat bawah steady.kat atas...tak taw laa....




1 comments:

mizz feeqa said...

ne bmbr kte ber 2 2...