Slider

~*Majlis Pertunangan Kamarul & Jannah*~

Assalamualaikum....:-)
nampaknya minggu nie jadual aku penuh dengan penggambaran Majlis Pertunangan, Persandingan dan Majlis Potong Jambul...orang cuti 3 hari....aku plak 3 hari bekerja...;-p...layan...dah rezeki dari Allah...
dudk rumah pn bukan ade ape pn nk wat...huhu...

Jumaat, 28 Mei 2010...Noor Jannah Norzan dan Kamarul selamat diikatkan dengan tali pertunangan...
aku sampai di rumah Jannah jam 12:30 tengahari..ditemani tunang aku sendiri..Cik Feeqa...cuace agak mendung pada mase tu...so sejuk laa sket kn...

Lokasi di Beranang, Selangor...dekat jer dari Nilai ni n senang laa perjalanan aku...skejap jer jumpe rumah..:-)

Kunjungan pihak lelaki tiba jam 3.15 petang.....so...perbincangan pn bermula...tak lame pn...tapi seronok plak aku dengar....lawak pn ade....:-0...hehehe...skejap jer....then sarung cincin...

Lastly makan.......

.::. Thanks to Jannah dan Kamarul sebab ceria...senyum...sporting..secare tak langsung memudahkan kerja aku sbg Jurugambar u all...:-p
.::.Thanks again to tuan rumah sebab bungkuskan makanan tuk kami juge....tu yg best jadi jurugmbar tu...hehe..


Gambar lg??insyallah akan di upload dalam mse terdekat nie...
maklumat lanjut layari  http://lensacreative.weebly.com/



3 comments:

♥ dak pink said...

=)
tahniah cik jannah

Mayiskandar said...

tahniah la ek...x sangka korang berdua rupenyer kapel...x pernah nmpk bersama...pandai cover

Anonymous said...

maceh k.ain n k.mai.. (",)