Slider

~*Makan-makan+jalan-jalan*~

hujung minggu kali nie tak laa terlalu boring sbb terisi dengan pelbagai aktiviti....
biasenye aku sorang jer kat rumah+editing gambar pengantin...
tp kali nie adik aku datang....hihi...
agak lame tak jumpa n terlalu rindu....
sbtu hari tu aku belajar cara membuat website menggunakan perisian Joomla....
agak serabut n pening sbb dah lame tak sentuh perisian nie....
seterusnya aktiviti menukar tayar kerete.....
walaupun kopak beg duit aku...yg pntg aku+penumpang selamat...
then makan KFC+Secret Recipe......:-p
tunang aku agak jlous gak laa sbb tak dapat join...hihihih

Ahad plak aku+cik feeqa+adik aku join skali ke majlis Perkahwinan Cik Ain & Azren..
merupakan rakan sepejabat.....
gambar mereka berdua ade di post bawah nie....
then petang plak sblum adik aku naik bas balik ke Kolej Komuniti utk praktikal,
sempat lagi berjalan di Jusco Melaka....
makan A&W....ais cream Baskin & Robbin...
ape2 pn..walaupn 2 hari..tp terase mase tu terlalu singkat....
layanZzzZ....



0 comments: