~*aku menang foto kreatif*~

sempena Hari Bertemu Pelanggan
Fakult Kepimpinan dan Pengurusan, USIM
menganjurkan petandingan Foto Kreatif bertemakan "Alam Sekitar"
aku dapat info melalui email dan sempat la submit bebrape keping gmbr bersaiz 4R..

gambar yg aku submit pn gambar lame2 mase aku mule2 pegang camera dlu...
tp Alhmdulillah dah jadi rezeki aku kot....
menang no.1 dan 2...

ape2 pn tahniah diucapakn kpd rakan fotografi ..kak su sbb berjaye 
mendapat tempat ke-6...
sket ari lagi sure tempat pertame tu kak... :-)

time kasih gak pada kak aline (FKP) dan pihak penganjur
Hari Bertemu Pelanggan Fakulti Kepimpinan dan Pengurusan, USIM.

8 comments:

MJ said...

Tak adil...
photographer xleh masok contest...
sah2 la menang...=)
nway, tahniah...
Cik Siti MJ sangat jeles...


>.< Harta Seorang Perindu

::studio_FARUQ:: said...

hehe..mane ade photogrpher laa..
org baru belajar ni...
heheeh..thanks..
jgn marah aaaa :-)

MJ said...

tidak....
tak mo caya...!!
wehee....
xpa2, tgu Cik Siti yep..
kita bertarong....!
wakawaka

::studio_FARUQ:: said...

haha...orite cik siti...
sy tunggu ye...hihi..
sure sy kalah.. :-)

Mayiskandar said...

Wah...tahniah....dpt hadiah aper...leh la share sket...

::studio_FARUQ:: said...

heheh...kak...dapat gdies beg je tp dalam ade pen...mahal woooo...cam ner nk share....hihihi

~emma~ said...

wei tahniah ekk...
kak sue pun teror dpt no.6 tu..
huhu

::studio_FARUQ:: said...

hahaa..thanks emma...kak su skrg no.6...tak lame lg..tgk laa..tggu je....sure no.1 :-)