Slider

~*aku hantu DURIAN*~

"Jom makan durian"....
tulah ayat sempoi aku pd cik shikin (hntu durian gak minah nie)....
kate aku pd tunang aku skali (tak berape nk hntu la).....
tepat je 5suku.....terus je cari kat pekan salak....
ramai cakap kat area situ sedap.....
tp pd aku same je..dah name durian..sedap aje laa..hehe :-p

smpai je trus mintak 2 biji.....jgn leceh....
lepas je posing2 ngn durin...sesi menelan plak...
tunang aku tak makan bnyk..mklumlah..tak hantu laa katekan...
yg hantu aku ngn cik shikin nie hah...

layaazzZZzzzz......


~*ari interview aku*~

ari nie kene bangun lebih awal dari biase....
lepas solat sbuh.....gerak terus ke RTM...
tak pernah pergi pn sblm nie.....lalu jer...
so jalan ingat2 lupe je la...hehe..

berbekalkan GPS dalm phne nie..aku pn gerak...
naik moto je...cepat sket smpi...senangg sket nk cilok kat highway tu...
perjalann tak laa jauh...

aku rase aku org pertame smpi sbb tak de sape2 pn kat situ....
stay je smpi laa ramai org.....
slps sesi pendftaran dan taklimat, ujian pn bermule......
antara soalannye ialah :

1) Flora dan fauna
2) Keindahan angkasapuri
3) Potrait yg menarik
4) aku tak ingat laa....hehe

so nie laa hasil kerja aku...lepas submit jer aku terus balik....
rase cam tak puas je..tp name pn nasib...ad rezeki, dapatlah..
 tak de rezeki....kat sini pn ok...
yg pntg aku syg USIM nie hah...hehe....
layanzzZZZzz...


~*Makan-makan+jalan-jalan*~

hujung minggu kali nie tak laa terlalu boring sbb terisi dengan pelbagai aktiviti....
biasenye aku sorang jer kat rumah+editing gambar pengantin...
tp kali nie adik aku datang....hihi...
agak lame tak jumpa n terlalu rindu....
sbtu hari tu aku belajar cara membuat website menggunakan perisian Joomla....
agak serabut n pening sbb dah lame tak sentuh perisian nie....
seterusnya aktiviti menukar tayar kerete.....
walaupun kopak beg duit aku...yg pntg aku+penumpang selamat...
then makan KFC+Secret Recipe......:-p
tunang aku agak jlous gak laa sbb tak dapat join...hihihih

Ahad plak aku+cik feeqa+adik aku join skali ke majlis Perkahwinan Cik Ain & Azren..
merupakan rakan sepejabat.....
gambar mereka berdua ade di post bawah nie....
then petang plak sblum adik aku naik bas balik ke Kolej Komuniti utk praktikal,
sempat lagi berjalan di Jusco Melaka....
makan A&W....ais cream Baskin & Robbin...
ape2 pn..walaupn 2 hari..tp terase mase tu terlalu singkat....
layanZzzZ....



~*Majlis Pertunangan Ieda & Khai*~



~*Mesej dari mama*~

Kadangkala kita senym...
tetapi sekadar untuk menutup luka dihati...
kadangkala kita ketawa...
tetapi hanya untuk mengubati kesedihan dalam diri...
adakalanya kita melangkah dengan penuh yakin
sedangkan perasaan goyah menunggu rebah..

Bila menangis tak siapa yang tahu...
walau siapa pun kita...
walau dimana pun kita berada...
langit dijunjung...tanah dipijak rapi...
SELAGI KITA HIDUP....
LANGKAH MESTI DITERUSKAN...

Jangan sesekali kesal dengan nasib diri..
kerana kita adalah sebahagian dari makhluk Allah yang SEDANG DIUJI....


mode .::. terlalu rindukan mama di kampung...
.::. rasa bertuah dikurniakan tunang yg memahami

~*Thanks to Zuhairi*~



~*Kami@Port Dickson*~

bakal mak mertua ajak join berjelah kat PD...
cantik gak tu.....cuci2 mate....
rase lame plak tak g PD nie walaupn selalu berkrusus kat sini... :-p
tenang aty tgk laut...gembire tgk budak berlari-lari kat pantai...
layanzzZzz..