Slider

~*Ali Zahran & Che Wan Mariah*~


Nantikan kemunculannya.... :-)

~*"1st GA dr NUSHA"*~

saje join "GA dari NUSHA" sempena besday beliau....
 Jom join. last 08 Nov 2010. Syarat2 kat SINI.



~*Sambutan Lebaran USIM 2010*~

agak lambat entry nie dibuat...
maklumlah busy dengan program yg ade..
tp sempat gak aku wat malam2 entry nie....

memg best pd 8/10/2010 yg lalu....
dapat jmpe kawan2 dari pelbagai fakulti...pelbagai jabatan...
mase nie laa nk makan..nk bersembang sume.....

aku bersembang smpi camera kat tgn pn tak dipetik :-)
ni je yg ade.....hehehe..
slamat ari raye USIM!!!!


~*aku menang foto kreatif*~

sempena Hari Bertemu Pelanggan
Fakult Kepimpinan dan Pengurusan, USIM
menganjurkan petandingan Foto Kreatif bertemakan "Alam Sekitar"
aku dapat info melalui email dan sempat la submit bebrape keping gmbr bersaiz 4R..

gambar yg aku submit pn gambar lame2 mase aku mule2 pegang camera dlu...
tp Alhmdulillah dah jadi rezeki aku kot....
menang no.1 dan 2...

ape2 pn tahniah diucapakn kpd rakan fotografi ..kak su sbb berjaye 
mendapat tempat ke-6...
sket ari lagi sure tempat pertame tu kak... :-)

time kasih gak pada kak aline (FKP) dan pihak penganjur
Hari Bertemu Pelanggan Fakulti Kepimpinan dan Pengurusan, USIM.